Pegasus, haftada 3 gün Kastamonu'ya uçacak

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, () - PEGASUS, 16 Mayıs'tan itibaren Kastamonu Havaalanı'na haftada 3 gün sefer düzenleyecek. Pegasus'dan yapılan açıklamada, 16 Mayıs- 24 Ekim 2015 tarihleri arasında Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri...

28 Mart 2015 Cumartesi 12:43
Pegasus, haftada 3 gün Kastamonu'ya uçacak






Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, () - PEGASUS, 16 Mayıs'tan itibaren Kastamonu Havaalanı'na haftada 3 gün sefer düzenleyecek.
Pegasus'dan yapılan açıklamada, 16 Mayıs- 24 Ekim 2015 tarihleri arasında Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri İstanbul'dan Kastamonu'ya karşılıklı sefer yapılacağı belirtildi. Açıldığı 5 Temmuz 2013'ten bu yana sadece THY'nin sefer düzenlediği Kastamonu Havalimanı'na Pegasus da yolcu taşıyacak. Kış mevsiminde yolcu sayısının düşmesi nedeniyle haftanın 4 günü karşılıklı Kastamonu- İstanbul seferi yapan THY, bugünden itibaren uçak seferlerini her güne çıkardı. 
Pegasus'un da seferlere başlamasıyla Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri Kastamonu Havalimanı'na günde 2 uçak inip kalkmış olacak.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.