Saffet Sancaklı broşür dağıtıp, seçmenlerle fotoğraf çektirdi

İZMİT (Kocaeli), () - MHP'nin Kocaeli'den 1'inci sıra adayı Saffet Sancaklı, seçim çalışmaları kapsamında bugün kent merkezinde Yürüyüş Yolu'na çıkıp, broşür dağıttı, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.  MHP’nin...

14 Mayıs 2015 Perşembe 17:08
Saffet Sancaklı broşür dağıtıp, seçmenlerle fotoğraf çektirdi






İZMİT (Kocaeli), () - MHP'nin Kocaeli'den 1'inci sıra adayı Saffet Sancaklı, seçim çalışmaları kapsamında bugün kent merkezinde Yürüyüş Yolu'na çıkıp, broşür dağıttı, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. 
MHP’nin geçtiğimez yerel seçimlerde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na da aday gösterdiği, Kocaelililerin "Kaptan" lakaplı eski futbolcusu Saffet Sancaklı, bugün Yürüyüş Yolu'nda İl Başkanı Aydün Ünlü, İzmit İlçe Başkanı Kaan Dilmen ve partililerle birlikte seçmenlere broşür dağıttı. Saffet Sancaklı burada yaptığı açıklamada, “Bugün kent merkezinde  hem broşür dağıtıyoruz hem de üye kaydı alıyoruz. Burada görünen, arkadaşlarımızla birlikte yürüttüğümüz yoğun çalışmanın sadece görünen bir yüzü. Halkımızın bize olan ilgisi oldukça büyük. 7 Haziran seçimlerinde partimizi hep birlikte iktidara taşımak için halkımız bizi bekliyor” dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.