Sahiller turistlere kaldı

İbrahim LALELİ/ANTALYA, () - ANTALYA'da Arife Günü etkili olan yağmurun yerini güneşli havaya bırakmasıyla sahiller doldu. Hava sıcaklığının 26, deniz suyu sıcaklığının 29 derece kaydedildiği Antalya'da, kent sakinleri bayram ziyaretlerini...

25 Eylül 2015 Cuma 12:47
Sahiller turistlere kaldı






İbrahim LALELİ/ANTALYA, () - ANTALYA'da Arife Günü etkili olan yağmurun yerini güneşli havaya bırakmasıyla sahiller doldu.
Hava sıcaklığının 26, deniz suyu sıcaklığının 29 derece kaydedildiği Antalya'da, kent sakinleri bayram ziyaretlerini sürdürürken sahiller, tatilcilere kaldı. Kentte tatil yapan yerli ve yabancı tatilciler dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı'nda deniz keyfi yaptı. Şezlonglarda güneşlenen tatilciler, zaman zaman denize girerek serinledi. Özellikle sahil şeridi üzerindeki oteller bölgesinde yoğunlaşan turist grupları, güneşli havanın tadını çıkardı.
Belek, Manavgat, Kemer gibi turistik yerlerdeki otellerde konaklayan tatilciler de zamanlarının büyük çoğunluğunu otellerinin havuzunda ve plajında geçiriyor.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.