Şanlıurfa'da barınan Suriyelilere para yardımı

Ömer PINAR/ ŞANLIURFA, () - ULUSLARARASI Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği ile Kuveyt Bunyan Derneği tarafından Şanlıurfa'da barınan 450 Suriyeli aileye 150'şer lira para yardımı yapıldı. Suriye’deki iç karışıklıktan kaçarak...

30 Nisan 2015 Perşembe 23:16
Şanlıurfa'da barınan Suriyelilere para yardımı






Ömer PINAR/ ŞANLIURFA, () - ULUSLARARASI Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği ile Kuveyt Bunyan Derneği tarafından Şanlıurfa'da barınan 450 Suriyeli aileye 150'şer lira para yardımı yapıldı.
Suriye’deki iç karışıklıktan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve Şanlıurfa’da barınan 450 Suriyeli aile, Rızık Ofisi tarafından para yardımı yapılması kararı alındı. Şair Nabi Kültür Merkezi'nde akşam saatlerinde düzenlenen törende, belirlenen Suriyeli ailelere 150'şer lira para yardımı yapıldı, çocuklara da oyuncak dağıtıldı. Suriye’de hayatını kaybedenler için Kuran okunan gece, çocukların seslendirdiği ilahilerle sona erdi.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.