Savcı Kiraz için Adliyede Kur'an okutuldu

  Yüksel KOÇ/İSTANBUL,() İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, geçtiğimiz Salı günü adliyedeki odasında şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz için görev yaptığı İstanbul Adliyesi'nde Kur'an-ı Kerim okuttu. Bugün adliyenin...

03 Nisan 2015 Cuma 17:28
Savcı Kiraz için Adliyede Kur'an okutuldu






 
Yüksel KOÇ/İSTANBUL,() İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, geçtiğimiz Salı günü adliyedeki odasında şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz için görev yaptığı İstanbul Adliyesi'nde Kur'an-ı Kerim okuttu.

Bugün adliyenin -6’daki bodrum katında bulunan mescitte, Cuma namazı öncesi gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim okumasına, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, başsavcıvekilleri, hakim ve savcılar ile adliye personeli katıldı. Cemaate, Kur'an-ı Kerim okumasından sonra kılınan Cuma namazının ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tatlı ve ayran ikram edildi. Mescitte görüntü alınmasına izin verilmedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.