Şehit Ailesi: Şehit Eşinin Karnındaki Bebeği Yaşıyor

Mücahit GÜREL/ÜNYE(ORDU), ()- DİYARBAKIR'da şehit olan Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu’nun hamile eşinin çocuğunu kaybettiği yönündeki haberler, şehidin halasının oğlu Kadir Gümüş tarafından yalanladı. Gümüş, "Bu;...

03 Kasım 2014 Pazartesi 16:20
Şehit Ailesi: Şehit Eşinin Karnındaki Bebeği Yaşıyor






Mücahit GÜREL/ÜNYE(ORDU), ()- DİYARBAKIR'da şehit olan Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu’nun hamile eşinin çocuğunu kaybettiği yönündeki haberler, şehidin halasının oğlu Kadir Gümüş tarafından yalanladı. Gümüş, "Bu; şehidimize yapılan en büyük saygısızlıktır" dedi.
Diyarbakır'da eşi ile birlikte pazar alışverişi yaparken maskeli iki kişinin silahlı saldırısına uğrayarak şehit olan Astsubay Üstçavuş Necdet Aydoğdu'nun 2.5 aylık hamile eşi Esra Aydoğdu’nun bebeğini kaybettiği yönündeki haberlere yalanlama geldi. Aile adına bir açıklama yapan şehitin halasının oğlu Kadir Gümüş, genç kadının ve karnındaki bebeğin son derece sağlıklı olduğunu söyledi. Bunun şehite yapılan en büyük saygısızlık olduğunu dile getiren Gümüş, şöyle dedi:
"Bıraksınlar da acımızı yaşayalım. Yapılan haberlerin hepsi asılsızdır. Geçtiğimiz hafta Cuma günü binlerce insanın katılımı ile milletimize yakışır şekilde törenle şehidimizi ebediyete uğurladık. Törenin hemen ardından kaynağı belli olmayan, önce sosyal medyada ardından da bazı yayın kuruluşlarında 'Şehit eşi bebeğini kaybetti' şeklinde haberler yapıldı. Bu şehit eşine ve bizlere ikinci kez acı yaşattılar. Bu haberleri yayanları şiddetle kınıyoruz."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.