Tatil başladı, Atatürk Havalimanı hareketlendi

Faik KAPTAN-Hüseyin ASLIYÜCE/İSTANBUL,() Yarıyıl tatilinin başlaması ve yaklaşık 18 milyon öğrencinin 2 hafta sürecek tatile çıkışı ile  Atatürk Havalimanı’nda da hareketlilik yaşandı. Tatilin ilk gününde dış hatlarda ve...

24 Ocak 2015 Cumartesi 10:36
Tatil başladı, Atatürk Havalimanı  hareketlendi






Faik KAPTAN-Hüseyin ASLIYÜCE/İSTANBUL,() Yarıyıl tatilinin başlaması ve yaklaşık 18 milyon öğrencinin 2 hafta sürecek tatile çıkışı ile  Atatürk Havalimanı’nda da hareketlilik yaşandı. Tatilin ilk gününde dış hatlarda ve iç hatlarda özellikle kış tatiline giden öğrencilerden Handan ve Reyhan Karaöz kardeşler, iki haftayı Kosova’da geçireceklerini belirterek , “ Karnelerimiz çok iyi. Öğretmenlerimiz de fazla ödev vermedi. Güzel bir tatil yapacağız” dediler. Sinan Hesapçıoğlu ise  karnesinde tüm derslerinin 5 olduğunu belirtirken okul arkadaşı Ahmet Emre Gönen'de “ Öğretmenimiz ödev verdi. Tam 2 bin soruyla İsviçre’ye gidiyoruz” dedi.

(FOTOĞRAF)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.