Van'da Mevlid Kandili; Beşiktaş Şehitleri için dua edildi

Van'da mübarek Kandil Gecesi için camileri dolduran vatandaşlar, Beşiktaş Şehitleri için dua ederek yakınlarına sabırlar niyaz etti.

11 Aralık 2016 Pazar 18:53
Van'da Mevlid Kandili; Beşiktaş Şehitleri için dua edildi






Van'da Mevlid Kandili; Beşiktaş Şehitleri için dua edildi

Son Dakika Van Haberleri, Türkiye'yi yasa boğan Beşiktaş'taki kanlı saldırında şehit düşenler için dualar edildi. Mevlid Kandili'nde camileri dolduran Vanlılar, İstanbul'da gerçekleşen bombalı saldırı sonrası hayatını kaybeden şehitler için dua etti
Van'da camileri dolduran halk, İstanbul'daki hain saldırıda şehit düşenler için dua etti.

Mevlid Kandili nedeniyle Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas'ın katılımıyla Ulu Cami'de bir program düzenlendi. Vanlıların yoğun ilgi gösterdiği ve Kur'an-ı Kerim'in okunarak duaların edildiği Mevlid Kandili programında İl Müftüsü Arvas tarafından da bir konuşma yapıldı.

İstanbul'daki hain saldırıda şehit düşenlere Allah'tan rahmet dileyen Arvas'ın okuduğu dualara Vanlılar hep bir ağızdan 'amin' dedi.



 
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Van Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.