Yıldız: Gül hakkındaki kararı, 2 cumhurbaşkanı ve başbakanımız verecek (3)

GENÇLİK MERKEZİ AÇTI Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gençlik Merkezi açılışında yaptığı konuşmada, 12 yıldır Ak Parti hükümetlerinin Türkiye'yi ekonomi, sosyal yapıda ve bütün yönleriyle büyüttüğü görüşünü...

07 Mart 2015 Cumartesi 16:13
Yıldız: Gül hakkındaki kararı, 2 cumhurbaşkanı ve başbakanımız verecek (3)






GENÇLİK MERKEZİ AÇTI
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gençlik Merkezi açılışında yaptığı konuşmada, 12 yıldır Ak Parti hükümetlerinin Türkiye'yi ekonomi, sosyal yapıda ve bütün yönleriyle büyüttüğü görüşünü savundu. Kendilerinin bugünü inşa ettiklerini, gençlerin yarını inşa edeceğini söyleyen Yıldız, "Buralarda yetişen gençlerimiz, vatanına, milletine, dinine, diyanetine hizmet eden gençlerimiz olacak. Buradan yılda 5 bin gencimizin eğitim alması, bizim yaptığımız bütün faaliyetler kadar önemli. Burada kitap okunacak, burada zeka oyunları oynanacak, burada bizi anlatan filmler izlenecek. İnternetle alakalı dünyayı tanıyacağız. Ama zararlı yayınlardan da uzaklaşacağız" dedi.
Bakan Yıldız, internette faydalı şeylerin yanında zararlı şeylerin de bulunduğunu vurgularken, "Ama biz kendimiz için, dünyamız ve ahretimiz için faydalı olanları alacağız" diye konuştu. Taner Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Dünya, iyilerle kötülerin mücadelesi şeklinde geçmiştir. Bugün bonzai var, esrar var, kokain var, zararlı neşriyatlar ve oyunlar var. Her birimizin beynini uyuşturmak için para harcayan mihraklar var. Bizler işimizle, gücümüzle uğraşmayalım, zararlı şeylerle uğraşalım diye, yurtdışından fon ayıranlar var. O yüzden buralarda yetişen gençlerimiz ileride avukat, mühendis, doktor olacaklar, işçi, esnaf olacaklar. Bu yüzden burada yapılan merkez, sadece dünyevi bir katkı değil."
Açılışını yaptığı merkezi gezen Bakan Taner, atelyede önlük giyip ebru yaptı.
SANDIK GÖREVLİLERİ TOPLANTISI
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 7 Haziran seçimlerinde görev yapacak Ak Parti'nin sandık görevlileri toplantısına da katıldı. Ak Parti'nin istikrarının Türkiye'nin istikrarı demek olduğunu ileri süren Yıldız, "Sandığa sahip çıkmak, Türkiye’nin geleceğine sahip çıkmaktır. Bunun böyle olduğunu, son 12 yılda yaptığımız seçimlerde başarıyla tamamladık. Partimizin seçimlerde sağladığı başarıda, siz sandık görevlilerimizin payının çok olduğunu bir kez daha belirtmek isterim. Genel Başkanımızdan, sandık görevlilerimize varıncaya kadar bu önemli bir zincir. Bu zincirin halkaları sizlersiniz" dedi.
CHP'li bir milletvekilinin Meclis'e koyun getirip seçmenin koyun gibi davrandığını söylediğini hatırlatan Taner Yıldız, "Bizler vatandaşlarımızın tercihlerinin tam öz şekliyle, olduğu gibi sandıklarda yansımasını istiyoruz. Biz hak etmediğimiz 1 oyu Ak Parti hanesine yazdırtmayız. Buna ihtiyacımız yok, buna gerek de yok. Biz hak ettiğimiz oylarımızı sandığa taşırsak, hamdolsun bu bize yeter de artar bile." diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.