Yüksek katlı binalardaki buz sarkıtları temizleniyor

NEVŞEHİR'de 3 günden bu yana etkili olan kar yağışının ardından hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşmesiyle özellikle yüksek katlı binaların çatı uçlarında oluşan buz sarkıtları, İtfaiye Müdürlüğü...

21 Şubat 2015 Cumartesi 14:24
Yüksek katlı binalardaki buz sarkıtları temizleniyor






NEVŞEHİR'de 3 günden bu yana etkili olan kar yağışının ardından hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşmesiyle özellikle yüksek katlı binaların çatı uçlarında oluşan buz sarkıtları, İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından kontrollü olarak kırıldı.
Nevşehir’in değişik merkezlerinde hava sıcaklığının mevsim normallerinin altına düştü. Yüksek katlı binalarda oluşan buz sarkıtlarının, yoldan geçenlerin üzerine düşebileceği rek olası istenmeyen bir durumun meydana gelmesinin önüne geçmek amacıyla buzları kontrollü olarak kırıldı. Belediye zabıta ekipleri de buz sarkıtlarının kırılması sırasında güvenlik önlemleri aldı. Çalışmalar yaklaşık 2 saat devam etti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.