Adana’da provakatörler evlerinde yakalandı

Anada'da PKK'lı teröristleri sosyal medya üzerinden örgütleyerek korsan gösterilere çağran KCK'nın sosyal medya ekibi çökertildi

14 Mart 2016 Pazartesi 12:12
Adana’da provakatörler evlerinde yakalandı






Adana’da provakatörler evlerinde yakalandı

Adana’da terör örgütü PKK/KCK’ya darbe. Örgütün yazılı ve görsel medya ile sosyal paylaşım siteleri üzerinden yapmış olduğu eylem çağrıları kapsamında kentte korsan gösterilere katılan ve eylemleri yönlendirenlere operasyon düzenlendi. 45 ayrı adrese gerçekleştirilen eş zamanlı baskınlarda 36 kişi gözaltına alındı.

Adana’da terör örgütü PKK/KCK’ya ağır darbe. Yazılı ve görsel medyanın yanı sıra sosyal paylaşım siteleri üzerinden örgütün yapmış olduğu eylem çağrıları doğrultusunda kentte korsan gösterilere katılıp, sokak eylemlerini yönlendirdikleri öne sürülen 36 kişi gözaltına alındı.
 
45 ADRESE EŞ ZAMANLI BASKIN

Adana Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bu sabah saatlerinde Adana kent merkezi ve Ceyhan ilçesinde daha önceden belirlenen 45 ayrı adrese, şafak vakti şok baskınlar düzenledi. Terör örgütü PKK/KCK’nın yazılı ve görsel medya ile sosyal paylaşım siteleri üzerinden yapmış olduğu çağrılar üzerine kentteki korsan gösterilere katılıp, sokak eylemlerini organize ettiği öne sürülen 36 kişiden 28’i Adana’da, 8’i de Ceyhan’da gözaltına alındı. Zanlıların emniyetteki sorgusuları devam ediyor.
Son Güncelleme: 14.03.2016 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
derya 2016-03-14 23:28:50

tüm türkiye temizlenmeli artık reis cemaatle ilgileneceğine bunlarla ilgilenmeli artık teiz bir ülkede yaşamak istiyoruz