Ağrı'da üstlenen PKK'lılar havadan vuruldu

Terör örgütü PKK'nın Ağrı'da Tendürek Dağı'nda kurduğu üs helikopterler tarafından ateş altına alındı.

10 Ağustos 2015 Pazartesi 17:14
Ağrı'da üstlenen PKK'lılar havadan vuruldu






Ağrı'da üstlenen PKK'lılar havadan vuruldu

Terör örgütü PKK'nın Ağrı'da Tendürek Dağı'nda kurduğu üs helikopterler tarafından ateş altına alındı. Ağrı Valiliği tarafından 'Geçici askeri güvenlik bölgesi' olarak ilan edilen PKK'nın yuvalanmaya çalıştığı Tendürek Dağında bazı hedefler, helikopterlerle vuruldu.


Ağrı Valiliği'nin Ağrı Dağı ile Tendürek Dağı'nı, 15 gün süreyle 'Geçici askeri güvenlik bölgesi' ilan etmesi ardından Doğubayazıt 1'nci Mekanize Piyade Tugayı’ndan havalan helikopterler dün saat 21.30 sıralarında Tendürek Dağı’nda belirenen hedefleri havadan vurdu.

Tendürek Dağı'nda çadır kurarak 'canlı kalkan' eylemi başlatan HDP'li grupta bulunan Ağrı Milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir ile Ağrı Belediye Eşbaşkanı Mukaddes Kubilay'ın da 'canlı kalkan' eylemi nedeniyle Tendürek Dağı'ndaki çadırlarda bulunduğu bildirildi.
Son Güncelleme: 10.08.2015 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.