AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, köylünün sorunlarını dinledi

17 Ekim 2012 Çarşamba 18:57
AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, köylünün sorunlarını dinledi






SAMSUN (CİHAN)- Samsun'un Kavak ilçesinde köyleri ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, köylülerin sorunlarını yerinde dinledi.

Kavak İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Kavak İlçe Koordinatörü İsmail Hakkı Şen, il genel meclisi üyesi Salim Özal ve teşkilat üyelerinin eşlik ettiği Demir, ilk önce ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti.

Beraberindekilerle birlikte Tepecik, İdrisli, Seyit Ali, Çayırlı ve Muhsinli köylerini ziyaret eden milletvekili Demir, burada yaptığı görüşmelerde köylülerin sorunlarını yerinde değerlendirdi. Köylülerle bir süre sohbet edip talep ve önerilerini dinleyen eski Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa Demir, muhtarlardan köylerle ilgi genel bilgiler aldı.

Köy ziyaretlerinin önemine değinen milletvekili Mustafa Demir, vatandaşın verdiği yetkinin sorumluluğu ve bilinciyle hareket edildiğini, bu yönde çalışıldığını söyledi. Vatandaşın hizmet beklediğini ve verdiği oyun karşılığını en iyi şekilde almak istediğinin altını çizen Demir, AK Parti iktidarının tüm vatandaşların hakkını gözettiğini, eşit ve adil bir şekilde hizmet hedefiyle çalıştığını kaydetti.

Ülkenin özlem duyduğu, hasret çektiği birçok yeni uygulama ve projelerin AK Parti iktidarı döneminde hayata geçirildiğini hatırlatan Demir, Halkımızın tercihi ile 10 yıldır iktidarda ve ülkeyi en iyi şekilde yönetmeye çalışıyoruz. Vatandaşımız hizmet edecek, çalışacak kadrolara yetki verdi, bundan sonrada bu güveni artırarak yetki vermeye devam edecek. Çünkü bizler aldığımız yetkinin sorumluluğu ve bilinciyle hareket ediyor, ülke için millet için var gücümüzle çalışıyoruz. Her bir vatandaşımızın hizmet alması, hak ettiği değeri görmesi için çaba harcıyoruz. Biz hiç bir vatandaşımıza sırtımızı dönmüyoruz, onları kucaklıyor ayaklarına kadar gidip dertlerini, sorunlarını birebir dinliyoruz. Her bir vatandaşımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Eksiklikler mutlaka vardır ama samimi bir şekilde çaba harcıyoruz. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.