Almanya'dan gelen polis heyeti 'mobese'ye hayran kaldı

16 Ekim 2012 Salı 20:51
Almanya'dan gelen polis heyeti 'mobese'ye hayran kaldı






İZMİR (CİHAN)- İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Almanya'nın Bremen kentinden gelen meslektaşlarına, İzmir Kent Güvenlik Yönetim Sistemi Merkezi'ni gezdirerek polisin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Bremen Emniyet Müdürü Lutz Müller, Türk polis teşkilatının teknoloji alanında çok gelişmiş olduğunu gördüklerini, yararlanacakları birçok çalışmaya şahit olduklarını söyledi.

Konuk Emniyet Müdürü Lutz Müller ve beraberindeki heyet, İzmir Emniyet Müdürlüğü ile yapılan işbirliği çerçevesinde iki günlük ziyarette bulunmak üzere kente geldi. İlk olarak İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne giden Müller'e, Toplum Destekli Polis Birimi, Güven Timleri ve Asayiş Şube Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında bilgi verildi.

İzmir polisinin suç ve suçluyla mücadele yöntemleri hakkında bilgilendirilen Alman heyeti, daha sonra Kent Güvenlik Yönetim Sistemi binasını gezdi. Alman heyeti, İzmir'in güvenliği için kullanılan sistemin özellikleri, kullanımı ve elde edilen başarılarla ilgili bilgi aldı.

Emniyet Müdürü Ali Bilkay, suç ve suçluyla mücadelede önemli başarılara imza attıklarını, vatandaşların huzurlu yaşamı için teşkilatının aralıksız çalışmayı sürdüreceğini kaydetti. Bremen Emniyet Müdürü Müller ise İzmir Polisinin çalışmalarını dikkatle izlediklerini, başarılı proje ve çalışmaları hakkında da bilgi alarak kendi kentlerinde uygulamak istediklerini dile getirdi.

Bremen heyeti, kent güvenliği sistemi için 'harika' ifadelerini kullandı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.