Doğan Öz'ün kontrgerilla dosyası, Ergenekon davasında

16 Ekim 2012 Salı 20:51
Doğan Öz'ün kontrgerilla dosyası, Ergenekon davasında






İSTANBUL (CİHAN)- Cinayete kurban giden Doğan Öz'ün eşi Sezen Öz'ün, eşinin öldürülmeden önce hazırladığı kontrgerilla dosyasını, Ergenekon davasını yürüten mahkemeye sunduğu öğrenildi.

Verilen ara karar gereği elindeki belgeleri mahkeme kalemine getiren Sezen Öz'ün, dilekçesinde kontrgerilla raporunun bir örneği ile olayın yazılı özetini sunduğu belirtildi.

'ÖRGÜTSEL CİNAYET'

Sezen Öz tarafından mahkemeye sunulan dilekçede, Buradaki amacım bu davaya müdahil olma talebimi içermediği gibi dava dosyasında yargılananlara yönelik bir isnat şeklinde algılanmamalıdır. Ancak Doğan Öz olayının devlet içerisindeki derin yapı ile doğrudan bağlantılı bir örgütsel cinayet olduğu aşikardır. Bunun yanı sıra sunduğumuz belgelerde adı geçen isimlerin her biri ile ilgili örgütsel bağlantıları olduğu kanaatimizi oluşturduğundan mahkemenizin bizzat araştırması gerektiğini düşündüğümüz şüpheli olaylar dizisini ibraz etmekteyim. Bu derin yapılanmanın gerçek faillerinin ortaya çıkarılması umuduyla. ifadelerine yer verildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.