Ambulans servis aracı çıktı; Şirket kendini savundu

İstanbul'da servis aracı olarak kullanıldığı iddia edilen ambulansla ilgili olarak şirketten açıklama geldi. 'Durum bildiğiniz gibi değil'

21 Ocak 2016 Perşembe 03:23
Ambulans servis aracı çıktı; Şirket kendini savundu






Ambulans servis aracı çıktı; Şirket kendini savundu

İstanbul'da, sivil trafik polislerinin takibe aldığı özel bir sağlık şirketine ait ambulansın servis minibüsü gibi kullanıldığı ve şüphe üzerine durdurulması sonrası içinden evlerine giden 12 sağlık çalışanının çıkmasıyla ilgili olarak, şirket yetkilleri açıklama yaptı.

Şirket yetkilisi Mustafa Özgenç tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Haberde bahsi geçen olayı özetlemek gerekirse; İl Sağlık Müdürlüğü'nde Hasta Nakil Ambulansı olarak kaydının bulunduğunu ifade ettiğiniz ambulansımız 05.05.2015 tarihinde kaza yapmış olup, aracın çalışabilir hale gelmesi 17.12.2015 tarihini bulmuştur. Aracımız yürür hale geldikten sonra İl Sağlık Müdürlüğü'ne Hasta Nakil Ambulansı olan ruhsatın Acil Yardım Ambulansı olarak değişmesi talebiyle resmi yazı ile başvuruda bulunduk.

Ambulans, üretici/onarıcı firma tarafından Acil Yardım Ambulansı olarak EK-C' li bir vaziyette tarafımıza teslim edilmiştir. Onarım esnasında Ankara'da tamamlanması uzun süreceği tahmin edilen teknik arızası için onarıcı firmanın İstanbul'daki şubesine getirdik.

Olay günü bahsi geçen 12 personelimizin çalışma alanına ulaşmasını sağlayan servis aracımız kaza yaptığı için, personellerin çalışma alanına zamanında ulaşabilmesi ve verdiğimiz hizmetin aksamaması adına bahsi geçen ambulansımızdan yararlanmıştık."

Özgenç, tüm bu olayların belgeli olduğunu da belirtti.
Son Güncelleme: 21.01.2016 03:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.