Ankara'da mermerciler polisle çatıştı

Mermerciler sitesinde yapılacak yıkım çalışmasına karşı çıkan mermerciler polisle çatışmaya girdi.

09 Temmuz 2014 Çarşamba 20:41
Ankara'da mermerciler polisle çatıştı






Ankara'da mermerciler polisle çatıştı
Ankara da sıcak dakikalar. Mermerciler sitesinin bugün öğleden önce gerçekleşmesi beklenen yıkım çalışmaları esnasında flaş dakikalar yaşanıldı. Çevik kuvvet polisi ile mermerciler sitesi sakinleri arasında gergin dolu dakikalar yaşanıldı. Polis ekiplerine taş ve sopalı saldırıda bulundular polis de taziyikli su ile müdahale ettiAnkara'nın Yenimahalle İlçesi'nde bulunan mermerciler sitesine sabah saatlerinde gelen büyükşehir belediyesine bağlı ekipler, yıkım kararını uygulamak için harekete geçti.
ESNAFA BİBER GAZI VE TAZYİKLİ SUYLA MÜDAHALE
Belediye ekipleri, yıkım kararını göstererek esnaftan yıkıma karşı gelmemelerini istedi. Mermerciler sitesi esnafı, yıkıma tepki göstererek Aralık ayına kadar süre istedi. Görüşmelerden olumlu sonuç çıkmayınca çevik kuvvet ekipleri esnafa biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.