Aydınlar açıkladı: Süper kupa maçı ertelendi

19 Temmuz 2011 Salı 18:21
Aydınlar açıkladı: Süper kupa maçı ertelendi






TFF Başkanı açıkladı: Süper Kupa Maçı ertelendi..

Türk futbolundaki belirsizlik sürüyor. Şike soruşturması kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu ilk kararını az önce verdi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar Süper Kupa maçının ileri bir tarihe ertelendiğini, Süper Lig maçları ile ilgili kararı da yarın vereceklerini ifade etti.

SAVCILIKTAN BELGELER YARIN ALINIYOR


Futbol Federasyonu yönetim kurulu toplantısı sona erdi. Başkan Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 31 Temmuz günü oynanacak Süper Kupa maçının ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.
İstinye'deki Futbol Federasyonu Merkez binasının önünde yapılan basın toplantısında konuşan Başkan Mehmet Ali Aydınlar, yönetim kurulu olarak icra kurulundan yetki aldıklarını belirterek, ''Savcılık ve mahkemeden belgeleri yarından itibaren alacağız. Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'in başlama tarihiyle ilgili kararı da ondan sonra alacağız.'' dedi.
Başkan Aydınlar, ligin başlama tarihi, takımların küme düşürülüp düşürülmeyeceği konusunda her hangi bir karar vermeleri için delillerin ve belgelerin kendilerine gelmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

AYRINTILAR GELİYOR
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.