Bank Asya şubelerinde kredi kartınız 15 dakikada elinizde

18 Ekim 2012 Perşembe 11:23
Bank Asya şubelerinde kredi kartınız 15 dakikada elinizde







Bireysel bankacılık alanında yaptığı yeniliklerle farklılık yaratan Türkiye'nin lider katılım bankası Bank Asya, kart sahiplerine en hızlı ve kaliteli hizmeti sağlamak için teknolojiye yatırım yapmaya devam ediyor. Bank Asya 250 şubesinde bulunan kart basım cihazı ile kredi kartı ve banka kartı sahibi olmak isteyen müşterilerine, 15 dakika içinde kartlarını teslim ediyor. Bu uygulamasıyla bankacılık sektöründe bir ilki gerçekleştiren Bank Asya, müşterilerini en az 3 gün süren tahsis ve teslim süreçlerinden kurtarıyor. Kartlarını 15 dakikada teslim alan Bank Asya müşterileri, kartları ile yaklaşık 75 bin üye işyerinde anında taksitli işlem yapabiliyor.
Kredi kartı pazarında 2 milyon kart ile katılım bankaları arasında lider olduklarına dikkat çeken Bank Asya Genel Müdürü Abdullah Çelik, "Katılım Bankaları arasında kredi kartı adedinde yüzde 80 ve kredi kartı cirosunda yüzde 70'lik pazar payıyla lider konumundayız, müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemli. Amacımız kart müşterilerimize sunduğumuz hizmetlere yönelik değeri artırmak. Geçmişte AsyaCard DIT ürünü ile büyük beğeni topladık. Bugün tüm temassız kartlar DIT adıyla kullanılıyorsa bu önemli bir başarıdır. Bu başarıyı yepyeni projelerle ve bazı stratejik işbirlikleriyle destekleyerek, çok daha güçlü bir kart programı oluşturmak için çalışıyoruz" dedi.

Kredi kartı cirosu yüzde 42 büyüdü
2012 yılı Ocak-Ağustos döneminde geçen yılın aynı dönemine göre kredi kartı cirosunda sektör yüzde 26 büyürken, Bank Asya'nın yüzde 42 büyüdüğünü belirten Bank Asya Genel Müdürü Abdullah Çelik, "Aynı dönemde taksitli kredi kartı işlemlerinde sektör yüzde 32 büyürken Bank Asya olarak yüzde 104 büyüyerek, büyük bir başarı elde ettik. Bununla birlikte, 2012 yılı Temmuz sonu itibariyle kredi kartı alacaklarında sektör yüzde 16 büyürken, Bank Asya yüzde 42 büyüdü" dedi. Şube sayısında hedeflerine şimdiden ulaştıklarını belirten Abdullah Çelik "2011 yılında 200 olan şube sayımız bugün 250'ye, yine 2011 yılında 500 olan ATM sayımız ise 2012 Eylül ayı sonu itibariyle 650'ye ulaştı" dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.