Başbakan Erdoğan: Terörist holiganlar

30 Ekim 2012 Salı 13:05
Başbakan Erdoğan: Terörist holiganlar






ANKARA (CİHAN)- Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen ve dünyanın heyecanla takip ettiği TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul 2012'nin ödül töreninde yaşanan protesto gündemdeki yerini koruyor.

Finale adını yazdıran Serana Williams ve Maria Sharapova'nın müsabakasının sonunda yapılan ödül töreninde siyasilere yapılan protestoları değerlendiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, protestocuları 'terörist holiganlar' olarak adlandırdı.

Başbakan Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada yaşanan protestoyu değerlendirirken, Biz dünyanın parasını harcayıp o salonu yaptık. Yine büyük kulisler yaparak o salonda Dünya Basketbol Şampiyonası'nı organize ettik ve finalini oynattık. Fakat o zaman da ödül töreninde bu zihniyet salonda tepki gösterdi. dedi.

Başbakan Erdoğan, teniste düzenlenen turnuvanın alınması için de büyük gayret sarfettiklerini belirterek, final maçı sonrasında bakanları Binali Yıldırım ve Fatma Şahin ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a tepki gösterenleri 'terörist holiganlar' olarak adlandırdı.

Başbakan Erdoğan, Çirkinlik yaptılar. Televizyonlar aracılığı ile dünya bunu veriyor. Biz 2020 Olimpiyatları'na adayız. Böyle insanların olduğu bir ülkeye ve şehre olimpiyat verilir mi? Dün Ankara Ulus'taki zihniyet ile Sinan Erdem'deki zihniyet aynı. Biz bunlara rağmen bunu yürüttük ve yürüteceğiz. diye konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.