Başkan Ak, taksi durağı hizmete açtı

24 Ekim 2012 Çarşamba 11:12
Başkan Ak, taksi durağı hizmete açtı






ANKARA (CİHAN)- Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, belediye tarafından yenilenen Ayvalı Taksi Durağı'nın açılışını yaptı.

Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Belediyesi'nin de katkısıyla yenilenen Ayvalı Taksi Durağı'nın açılışını yaptı. Açılış sonrası taksicilerle bir araya gelen Başkan Ak, taksici esnafının sorunlarını dinledi. Taksicilerle sohbet eden Ak, taksicilerin şehir yaşamında büyük öneme sahip olduklarını ve önemli bir görevi yerine getirdiklerini söyledi. Keçiören'de altyapı ve asfalt ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Ak, bir çok sokak ve caddede asfalt ve kaldırımları yenilediklerine dikkat çekti.

Yenilenen Ayvalı Taksi Durağı ile taksici esnafının vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmet sunacağını ifade eden Başkan Ak, belediye olarak taksicileri her zaman desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini kaydetti. Başkan Ak'a desteklerinden dolayı teşekkür eden taksiciler de Keçiören'deki çalışmaları yakından takip ettiklerini ve taksici esnafı olarak Başkan Ak'ın her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiler.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.