Başkan Ak'a eğitim teşekkürü

29 Kasım 2012 Perşembe 16:20
Başkan Ak'a eğitim teşekkürü






ANKARA (CİHAN)- Keçiören Bağlum Lisesi Müdürü Ercan Malçok ve okul yönetimi, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı ziyaret ederek eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Ankara Keçiören'de eğitime yaptığı katkılarla dikkat çeken Başkan Ak'a Keçiören Bağlum Lisesi Müdürü Ercan Malçok ve okul yönetimi teşekkür ziyaretinde bulundu. Okul müdürü Ercan Malçok, belediye tarafından okullarına yapılan kapalı halı saha ve çevre düzenlemesi nedeniyle Ak'a teşekkür etti. Malçok, çevre düzenlemesi ile okulun modern bir görünüme kavuştuğunu anlattı.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Ak, eğitim alanında imkanları ölçüsünde Keçiören'deki okulların ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi. Keçiören'in farklı yerlerindeki okulları sürekli ziyaret ettiklerini ve ihtiyaçları yerinde tespit ettiklerini vurgulayan Başkan Ak, Keçiören'de belediye olarak eğitim konusuna ayrı bir önem veriyoruz. İyi bir neslin iyi bir eğitim sayesinde olacağına inanarak eğitim alanında yaptığımız çalışmaları geleceğimize yapılan yatırım olarak görüyoruz. dedi. Başkan Ak, imkanlar ölçüsünde bazı okullara halı saha yaptıklarını, bazılarının çevre düzenlemelerini gerçekleştirdiklerini, bazılarının da kamelya, oturma grubu gibi farklı ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi. Öğretmen ve idarecilerin de büyük fedakarlık gösterdiğini ifade eden Başkan Ak, eğitim alanındaki desteklerinin süreceğini kaydetti.

Ziyaretin sonunda Bağlum Lisesi Müdürü Malçok ve öğrenciler katkılarından dolayı Başkan Ak'a teşekkür plaketi takdim etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.