Başkan Selmanoğlu'ndan Engelliler Günü mesajı

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:13
Başkan Selmanoğlu'ndan Engelliler Günü mesajı






ELAZIĞ (CİHAN)-
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Gelin engelleri birlikte kaldıralım. dedi.
Her sağlıklı bireyin bir engelli adayı olabileceğini ve hayatın neler getireceğini bilemediklerini ifade eden Başkan Selmanoğlu, günümüzde engelli vatandaşların toplumsal hayatın içerisinde daha fazla yer aldıklarını söyleyerek, engelli vatandaşların bugün sanattan, siyasete, spordan, bilime birçok alanda önemli başarılara imza attıklarını kaydetti.
AK Parti Hükümeti döneminde engelli vatandaşların engellerinin kaldırılması adına birçok çalışmaya imza atıldığını sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu kendilerinin de ilimizde engellilere yönelik faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile ortaklaşa birçok çalışmaya imza attıklarını ve sadece yürüme engeli olan 100´lerce kişiye akülü araç ve tekerlekli sandalye dağıttıklarını belirtti.
Sadece bugünde değil, günün 365 gününde kendilerinin yanında olduklarını söyleyen Başkan Selmanoğlu, bu konuda her zaman üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını ifade ederek, Tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyorum. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.