Bayram trafiği yolları tıkadı, İstanbul Bolu arası 8 saat

Kurban Bayramı için yola çıkanlar deyim yerindeyse perişan oldu. İstanbul Bolu arası tam 8 saatte alınabildi

13 Ekim 2013 Pazar 02:50
Bayram trafiği yolları tıkadı, İstanbul Bolu arası 8 saat






 


Mübarek Kurban Bayramı için dün yola çıkan vatandaşlar yollarda saatlerce beklemek zorunda kaldı. İstanbul'dan yola çıkanlar yarım gününü Bolu'ya varmak için geçirdi

TRAFİK GECE ERKEN BAŞLADI

Bayram tatili için yola çıkanlar ilk kötü sürprizi İstanbul içinde yaşadı. Avrupa yakasında oturanlar, Topkapı'dan Boğaz Köprüsü'ne ulaşmak için zaman zaman 4 saati bulan trafikle mücadale etti. Gece tenha olur düşüncesiyle erken çıkan sürücüler hiç beklemediği bir yoğunlukla karşılaştı. Saat 24.00'te yola çıkan vatandaşların Bolu dağına ulaşması 8 saati buldu.

YOLLAR KİLİTLENDİ

E-5 üzerindeki kazalar, arızalar yüzünden trafik neredeyse durma noktasına geldi. 9 günlük bayram tatilini memleketlerinde geçirmek için gece saatlerinde İstanbul’dan yola çıkan tatilciler, TEM Otoyolu’nun Kocaeli, Bolu ve Gerede mevkilerinde uzun kuyruklar olurturdu. Özellikle, İzmit bölgesindeki rampalar ve bu mevkilerde otoyolun zaman zaman 3 şeritten 2 şeride düşmesi trafik akışını olumsuz etkiledi.

VAPUR SEFERLERİ ARTIRILDI AMA...

Eskihisar Feribot İskelesi’nde de yoğunluk yüzünden arabalı vapur sayısı 17’ye çıkarıldı. Her bayram öncesi olduğu gibi TEM Otoyolu’nun Bolu Gerede ve Yeniçağa gişelerinin önünde 10 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu. Tatilciler gişelerden geçebilmek için adım adım ilerledi.

GEREDE GİŞESİ ÖNÜNDE UZUN KUYRUKLAR

Karadeniz’e bağlantıyı sağlayan Gerede gişelerinin önünde oluşan yoğunluğu azaltmak için trafik ekipleri, sürücüleri Yeniçağa gişelerine yönlendirerek yoğunluğu azaltmaya çalıştı. Saatlerce kuyrukta bekleyen tatilciler, yol kenarlarında mola vererek dinlendi.

YOL LOKANTALARI BAYRAM YAPTI

Uzun kuyruklardan usanan vatandaşlar soluğu yol boylarındaki dinlenme istasyonlarında aldı. Vatandaşlardan bazıları restoranlarda yemek yiyip dinlenirken, kimileri de yanlarında getirdikleri yiyeceklerle piknik yaptı. İşletme sahipleri ise yaşanan yoğunluktan dolayı oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.