BBC'den akıllara durgunluk veren yalan

Türk düşmanlığında PKK ve yandaşlarıyla el ele veren BBC yeni bir yalana imza attı. Üstelik yalan habere konu olan olayda çarpıtma okurları bile dehşete düşürdü.

15 Mart 2016 Salı 02:09
BBC'den akıllara durgunluk veren yalan






BBC'den akıllara durgunluk veren yalan

Türkiye karşıtı haberlere son yıllarda ağırlık veren  BBC, Türk Sahil Güvenlik Botu'nun canını dişine takarak yürüttüğü kurtarma faaliyetini okurlarına çarpıtarak verdi. Yunan adalarına kaçmaya çalışan mültecileri durdurmaya çalışan mültecileri kurtarmak için botun motoruna atılan halatı okurlarına 'Türk askeri mülteci botunu batırmaya kalktı' diyerek duyurdu.

TÜRK DÜŞMANLIĞINDA PKK BBC İŞBİRLİĞİ

Mültecileri kurtamaya çalışan Türk Sahil Güvenlik ekiplerini 'sopayla müdahale ediyor' diye suçlayan BBC ve PKK yandaşları kendi yalanlarında boğuldu!
Mültecilere her türlü işkence ve aşağılamayı yapan BBC, Ege’de mültecilerin hayatını kurtarmaya çalışan Türk Sahil Güvenlik ekiplerini ‘mültecilere sopayla müdahale’ başlığı ile verdikleri haberde karalamaya çalıştı. BBC’nin bu kara propagandasına paralel yapı ve PKK yandaşları da destek oldu. Sahil Güvenlik yetkilileri ise gerçekleri video ile yüzlerine vurdu. Görüntülerde sahil güvenlik güçleri 12 Mart 2016 tarihinde saat 05.10’da Dikil Bademli açıklarında üzerinde düzensiz göçmenler bulunan lastik bir bota önce uyarıda bulunuyor.  Göçmenlerin durmaması üzerine onları ölümden kurtarmak için sahil güvenlik ekipleri botunun pervanesini durdurmak maksadıyla halat atıyor. Ardından üzerine açevele gönderi ile bot motorunun yakıt hortumunun kopartılmasına ve motorun durdurulmasına çalışılıyor.

Son Güncelleme: 15.03.2016 02:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.