Kartal liderlik peşinde

Süper Lig'in 19. haftasında olumsuz hava ve saha şartları nedeniyle ertelenen Trabzonspor-Beşiktaş maçı bu akşam oynanacak.

15 Mart 2016 Salı 08:06
Kartal liderlik peşinde






 

Kartal liderlik peşinde

Süper Lig'in 19. haftasında olumsuz hava ve saha şartları nedeniyle ertelenen Trabzonspor-Beşiktaş maçı bu akşam oynanacak. İki takım arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 24 Ocak'ta oynanması planlanan ancak olumsuz hava ve saha şartları nedeniyle hakem Bülent Yıldırım tarafından ertelenen müsabaka, aynı statta saat 19.30'da başlayacak. Süper Lig'de 57 puanla ikinci sırada bulunan Beşiktaş, Trabzonspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak 59 puanla zirvede bulunan Fenerbahçe'den liderlik koltuğunu almayı hedefliyor. 

Siyah-beyazlılar, Trabzon'u yenerek liderliği hedefliyor. Beşiktaş'ta Gökhan, Oğuzhan, Boyko, Alexis ve Marcelo yok

Beşiktaş'ın ara transferin son günlerinde renklerine kattığı futbolcular, karşılaşmada forma giyemeyecek. Siyah-beyazlıların savunma oyuncuları Alexis Delgado ve Marcelo Guedes ile Ukraynalı file bekçisi Denys Boyko, maçın ertelendiği tarihte transferleri gerçekleşmediği için sahada yer alamayacak.

Son Güncelleme: 15.03.2016 08:08
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşTrabzonspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.