Bedelli askerlik son durum, son kararı Davutoğlu verecek

Bedelli askerlik konusunda Başbakan Davutoğlu'na MSB tarafından bir dosya verildi. Son kararı Davutoğlu verecek!

13 Kasım 2014 Perşembe 23:09
Bedelli askerlik son durum, son kararı Davutoğlu verecek






Bedelli askerlik son durum, son kararı Davutoğlu verecek

Bedelli askerlik konusunda Başbakan Davutoğlu'na  MSB tarafından bir dosya verildi. Son kararı Davutoğlu verecek!

Savunma Bakanı İsmet Yılmaz bedelli askerlik ile ilgili olarak : "Genelkurmay Başkanı'ndan görüşleri aldık. Sayın Başbakan karar verecek."

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, bedelli askerlikle ilgili kararı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun vereceğini söyledi. Bu arada Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Milli Savunma Bakanlığı'nın bütçesi görüşmelerinde tartışma çıktı. CHP'li ve MHP'li milletvekilleri komisyonu terk etti.

Milli Savunma Bakanı Yılmaz, bedelli askerlikle ilgili konuştu.

Yılmaz, ''Görüşler alarak Sayın Başbakanımıza ilettik. Sayın Başbakanımız ne karar verirse, 'bu ortamda bu gerekmez' derse ona karar verecek. Talep var, bu talebi dikkate alarak, Türkiye'nin de çevresindeki ateş çemberini de dikkate alarak, Genelkurmay Başkanlığımız görüşünü söylüyor. Ondan sonra da sonuçta Başbakanımız karar verecek'' dedi.

KOMİSYONDA TARTIŞMA

Bu arada TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Milli Savunma Bakanlığı'nın bütçesi üzerinde yapılan görüşmelerde milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Bakan Yılmaz, konuşmasında "Bizim olduğumuz kadar Güneydoğu'da CHP de MHP de olsaydı belki Güneydoğu'daki sorun bu dereceye gelmezdi, kesinlikle gelmezdi. Çok net söylüyorum" ifadesine CHP ve MHP'li üyeler tepki gösterdi.
Son Güncelleme: 13.11.2014 23:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.