Belediye, 472 aileye 3 ton et dağıttı

14 Aralık 2012 Cuma 15:50
Belediye, 472 aileye 3 ton et dağıttı






AFYONKARAHİSAR (CİHAN)- Afyonkarahisar Belediyesi Yardım Birimi ve Yarım Elma Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından ihtiyaç sahibi 472 aileye 3'er kiloluk paketlerden oluşan 3 ton kırmızı et dağıtıldı.

Yarım Elma Derneği, etleri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtmaya başladı. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Yarım Elma Derneği Başkanı Bekir Demirayak ve dernek üyelerinin katıldığı bir programda dağıtılan etler, 3'er kiloluk paketler halinde ihtiyaç sahibi 472 aileye ulaştırıldı.

Et yardımının yanı sıra, derneğin dönemsel yardım programı doğrultusunda, yetim ve öksüz grubunda yer alan 69 aileye de 120 TL'lik gıda paketi dağıtıldı. Yardımların ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldürdüğünü belirten Belediye Başkanı Çoban ve Dernek Başkanı Demirayak, yapılan yardımlarda katkısı olan tüm hayırseverlere teşekkür etti.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.