Beşiktaş, Türkiye Kupası maçı için Antalya´ya gitti

11 Aralık 2012 Salı 14:48
Beşiktaş, Türkiye Kupası maçı için Antalya´ya gitti






İSTANBUL (CİHAN)- Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Medikal Park Antalyaspor ile oynayacğı maç için Antalya'ya gitti. Beşiktaş ile Medikal Park Antalyaspor arasındaki karşılaşma yarın saat 18.00´de Akdeniz Üniversitesi Stadı´nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

Ziraat Türkiye Kupası maçı için Antalya´ya giden Beşiktaş'ta Futbol Komitesi üyesi Ahmet Kavalcı kafile başkanlığını yapıyor. THY´ye ait özel bir uçakla Antalya´ya giden siyah - beyazlı ekip, Antalya´da bu maç için son antrenmanını akşam saatlerinde basına kapalı olarak yapacak ve kampa girecek.

Beşiktaş kafilesi, Medikal Park Antalyaspor maçının ardından Spor Toto Süper Lig´in 16. haftasında 15 Aralık Cumartesi günü saat 19.00´da Gençlerbirliği ile Ankara 19 Mayıs Stadı´nda oynayacağı maçın hazırlıklarını Antalya´da yapacak.

Perşembe gününü Antalya´da geçirecek olan Beşiktaş kafilesi, 14 Aralık Cuma günü özel bir uçakla Gençlerbirliği maçı için Ankara´ya geçecek. Beşiktaş kafilesi, Gençlerbirliği maçından sonra İstanbul´a dönecek.

Teknik Direktör Samet Aybaba, Medikal Park Antalyaspor ve Gençlerbirliği maçları için kafilede şu isimlere yer verdi:

Allan McGregor, Cenk Gönen, Emre Metin, İbrahim Toraman, Ersan Gülüm, Necip Uysal, Mehmet Akyüz,
Veli Kavlak, Roberto Hilbert, Hasan Türk, Oğuzhan Özyakup, Erkan Kaş, Hugo Almeida, Olcay Şahan, Uğur Boral, Tomas Sivok, Julien Escude, Filip Holosko, Batuhan Karadeniz, Emre Özkan, Muhammed Demirci, Kadir Arı, Furkan Yaman.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.