Beyaz Saray; Erdoğan Obama görüşmesi olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD gezisi sırasında Obama ile görüşmesi konusunda spekülasyonlara Beyaz Saray'dan açıklama geldi...

29 Mart 2016 Salı 22:09
Beyaz Saray; Erdoğan Obama görüşmesi olacak






Beyaz Saray; Erdoğan Obama görüşmesi olacak

Beyaz Saray, Nükleer Güvenlik Zirvesi için ABD’nin başkenti Washington’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama arasında, resmi olmayan bir görüşme olacağını açıkladı. Beyaz Saray Sözcüsü Josh Eaarnest, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Ziyaret dolayısı ile, Başkan Obama’nın, hafta içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile, en azından resmi olmayan bir görüşme gerçekleştireceğini düşünüyorum” dedi.

Obama ile Erdoğan arasında resmi bir görüşme yapılmamasının, Erdoğan’ı önemsememek anlamına gelmeyeceğini vurgulayan Earnest, zirve dolayısı ile başkent Washington’da 50’yi aşkın ülke liderinin bulunacağını, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başkan Obama arasında resmi bir görüşme olmasa bile, Erdoğan ile ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden arasında resmi bir görüşme gerçekleşeceğini belirtti.
Son Güncelleme: 29.03.2016 22:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.