Bordo Bereli'ler El-Bab'ta; TSK havadan karadan vuruyor

Suriye'de Türkiye için kritik öneme sahip El Bab, şafak baskınıyla geri alınıyor. EL Bab içinde yoğun çatışmalar sürerken Türk savaş uçakları DAEŞ ve PYD'yi havadan vurdu. Bordo Bedeli özel birliğin ise kent merkezine girdiği iddia ediliyor.

14 Kasım 2016 Pazartesi 07:42
Bordo Bereli'ler El-Bab'ta; TSK havadan karadan vuruyor






Bordo Bereli'ler El-Bab'ta; TSK havadan karadan vuruyor


Halen terör örgütü DAEŞ'in elinde bulunan El Bab'ı ele geçirmek için ilerleyen PKK - PYD unsurları havadan ve karadan ateş altına alırken, ÖSO savaşçıları ile birlikte Bordo Bereliler de El Bab'a girdi.

İLK AÇIKLAMA TSK'DAN
 
TSK: Suriye'nin El Bab bölgesibde 15 hedefe hava harekatı düzenlendi. Hava harekatında 10 savunma mevzii vuruldu. El-Bab'ın kuzeyinde Dana'da 4 TSK personeli hafif yaralandı.

Halen Özgür Suriye Ordusu'nun denetiminde bulunan 155 yerleşim biriminin güvenliğinin tam olarak sağlandığı Suriye'nin Türkiye sınır kesiminde ÖSO IŞİD ve terör örgütü PYD ile aynı anda çatışıyor. Türkmen Dağı'nda direnen Türkmenler ise hem Rusya, İranlı Şii milisler, terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı PYD ve rejim güçleriyle aynı anda çatışıyor.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.