Çalımbay: Aatıf bir yere gitmiyor

16 Ekim 2012 Salı 20:51
Çalımbay: Aatıf bir yere gitmiyor






SİVAS (CİHAN)- Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, son günlerde ulusal basında Aatif Chahechouhe ile ilgili transfer haberlerine tepki gösterdi. Çalımbay, Bu haberlerin yalan olduğunu biliyoruz. Bu tür haberler transferlerin ne kadar isabetli olduğunu gösterir.dedi.

Ulusal Gazetelerde Aatıf'ın Fenerbahçe'ye gideceği ara transferde Aykut Kocaman'ın Aatıf'ı takımında görmek istediği yönünde çıkan haberlere tepki gösteren başarılı hoca, bu tür haberlerin iyi giden bir takım olarak Sivassporlu oyuncuların kafaların karıştırmak amaçlı olarak algıladıklarını söyledi.

Bu tür haberlerin Sivasspor'un yabancı transferlerinde ne kadar isabetli olduğunu gösterdiğine vurgu yapan Çalımbay, Bunların yalan olduğunu herkes biliyor, bizim oyuncularımızı etkilemez, her zaman çıkıyor bunlar, bir gazete birini yazıyor bir başkası diğerini yazıyor. diye konuştu.

Çalımbay, Ligde golleri sadece yabancıların attığı tek takım biziz Kamil Grosicki, Eneramo veya Aatıf çok iyi oyuncular, biz bunlara bakmıyoruz ifadelerini kullandı.

Çalımbay milli takımın maçı nedeniyle lige verilen arayı çok iyi değerlendirdiklerini sözlerine ekledi.

Öte yandan hafta sonu Antalyaspor ile oynayacak olan Sivasspor hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdürürken Perşembe günü maç için Antalya'ya geçeceği öğrenildi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.