Cuma namazı çıkışı birçok şehirde Esed karşıtı gösteriler yapıldı

30 Kasım 2012 Cuma 18:14
Cuma namazı çıkışı birçok şehirde Esed karşıtı gösteriler yapıldı






ŞAM (CİHAN)- Suriye'de muhalifler ile Esed'e bağlı ordu arasında çatışmalar, ülke genelinde devam ediyor. Birçok şehrinde bugün yönetime yönelik protesto gösterileri düzenlendi. Cuma namazı çıkışında başkent Şam'ın yanı sıra Halep ve Kamışlı'nın aralarında olduğu birçok şehirlerde yapılan gösterilerde Esed aleyhine sloganlar atıldı.
Cuma namazı çıkışı başkent Şam ve banliyöleri, İdlib, Halep ve Kamışlı'da Esed rejimine karşı gösteriler yapıldı. Ellerinde muhaliflerin bayraklarını taşıyan göstericiler Esed aleyhine sloganlar attı. Kamışlı da ise, Kuzey Irak bayrağı ve muhaliflerin bayrağını taşıyan çok sayıda kişi protesto yürüyüşü yaptı. Gösterilerde Suriye halkına gerekli desteği vermemekle suçlanan Arap ülkeleri aleyhine de sloganlar atıldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.