Cumhurbaşkanı Enerji Santrallari açılışında konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Enerji Santrallari açılışında konuştu.. 

07 Kasım 2016 Pazartesi 15:40
Cumhurbaşkanı Enerji Santrallari açılışında konuştu






Enerji Santralları açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "PKK’nın yan kolu YPG. Siz hala bunu savunuyorsanız, DEAŞ’ı yok edeceğim gibi sabiyene bir yaklaşım ortaya koyuyorsanız bu dünyada bunu kimse yutmaz"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Enerji Santralları açılışında konuştu.. Erdoğan, "Mersin Akkuyu'da inşası süren nükleer santrali, 2023 yılında devreye almayı planlıyoruz. Sinop'taki nükleer santralle ilgili çalışmalar sürüyor. Şimdi üçüncü bir nükleer santral için ön hazırlıklara başladık. Her üç projeyi de tamamlayarak ülkemizin hizmetine sunmakta kararlıyız." şeklinde konuştu.
"Terörle mücadele etmek, terör örgütlerinin hakkından gelmek bizim için kolaydır." diyen Erdoğan, şöyle konuştu:
"Fakat şu gerçeğin de elbette farkındayız, karşımızdaki PKK sadece 3-5 bin teröristten ibaret değildir, karşımızdaki DEAŞ sadece belli sayıdaki teröristten ibaret değildir, karşımızdaki FETÖ sadece ortada gözüken hainlerden ibaret değildir, karşımızdaki DHKP-C sadece bünyesindeki birkaç yüz militandan ibaret değildir. Bu örgütlerin tamamının da gerisinde farklı güçler, destekler, projeler vardır."
Erdoğan şöyle devam etti:
PYD bunlar bir terör örgütü işte. PKK’nın yan kolu YPG. Siz hala bunu savunuyorsanız, DEAŞ’ı yok edeceğim gibi sabiyene bir yaklaşım ortaya koyuyorsanız bu dünyada bunu kimse yutmaz.
Bizim iki gözümüzü çıkarmaya çalışanlar sadece kaybettikleri gözleriyle kalacaklardır. Türkiye kendisine inanan güvenenlere bunun karşılığını verecek potansiyele niyete sahip bir ülkedir. Uluslararası yatırımcıların ülkemize ilgisini ne terör eylemleri ne darbe girişimleri ne fesatçılar engelleyememiştir.
Buradan tüm iş dünyasına çağrıda bulunuyorum. Yatırım yapacak iş adamlarımız kararlarını ertelemesin. Terör eylemleri sizi tereddüte sürüklemesin. Bu işlerde erken kalkan yol alır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.