Denizde hayat kurtaran insanlık zinciri

Boğulma tehlikesi yaşayan bir kişi için kısa sürede insan zinciri oluşturan vatandaşlar azgın dalgalar arasındaki genci karayı çıkardı..

26 Temmuz 2019 Cuma 20:21
Denizde hayat kurtaran insanlık zinciri






Denizde hayat kurtaran insanlık zinciri

Azgın dalgalar arasında ölümle burun buruna gelen vatandaşı kurtarmak için el ele tutunarak insanlık zinciri, oluşturan tatilciler boğulmak üzere olan genci karaya çıkararak sağlık görevlilerine teslim etti.. Hatay’ın Dörtyol ilçesinde meydana gelen kurtarma anlarına vatandaşların neredeyse tamamının destek olması gözden kaçmadı.

Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki Barınak mevkiinde uyarılara rağmen serinlemek için dalgalara aldırış etmeden denize giren bir kişinin akıntıya kapılarak sürüklendiğini fark eden kıyıda bulunan vatandaşlar, sağlık ekiplerine haber vererek vatandaşı kurtarmak için harekete geçti.

EL ELE ZİNCİR OLUŞTURDULAR

Edinilen bilgilere göre azgın dalgalar arasında zor anlar yaşayan kişiye ulaşmak için çok sayıda vatandaş büyük bir duyarlılık göstererek saniyeler içerisinde el ele tutuşup zincir oluşturdu.


DALGALARIN ARASINDAN ÇIKARDILAR

İnsan zinciri oluşturan vatandaşlar, dalgalar ile mücadele eden kişiye ulaşarak denizden çıkardı. Boğulma tehlikesi geçiren kişi, kıyıda bekleyen sağlık ekiplerine teslim edildi. Kurtarma operasyonu bir vatandaş tarafından cep telefonu ile çekildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.