Diyarbakır kapalı cezaevinden 6 PKK'lı firar etti

Terör örgütü üyesi 6 PKK'lının Diyarbakır D Tipi cezaevinden firar ettiği ortaya çıktı. Firari mahkumların daha önce de Bingöl Cezaevi'nden de kaçtığı öğrenildi..

06 Mart 2016 Pazar 14:01
Diyarbakır kapalı cezaevinden 6 PKK'lı firar etti






Diyarbakır kapalı cezaevinden 6 PKK'lı firar etti

Terör örgütü üyesi 6 PKK'lının Diyarbakır D Tipi cezaevinden firar ettiği ortaya çıktı.

Güvenlik güçlerinin büyük güçlükle yakalayıp adalete teslim ettiği PKK'lı teröristler cezaevinden kaçtı. Diyarbakır D Tipi Kapalı Cezaevi'nde bulunan PKK'lı 6 mahkumun firar etti. Yetkililerden konu ile ilgili bir açıklama yapılmazken, cezaevinde şu anda sayım yapıldığı belirtildi. Kaçan mahkumlardan 3'nün daha önce Bingil cezaevinden de firar edenlerden olduğu bildirildi.

Diyarbakır'ın Şanlıurfa- Elazığ çevreyolu bağlantısı üzerinde bulunan Diyarbakır D Tipi Kapalı Cezaevi'nde bulunan PKK'lı hükümlü ve tutuklulardan 6 kişinin cezaevinden firar ettiği bu sabahki sayımda ortaya çıktı.

Konu ile ilgili resmi makamlardan bir açıklama yapılmazken, cezaevinde gerekli tedbirlerin alınarak sayım yapıldığı öğrenildi.
Bazı sosyal medya hesaplarında, firar ettiği iddia edilenlerin isimleri ve fotoğrafları yayımlanırken, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ve Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz'ın da D Tipi Kapalı Cezaevi'ne gittiği öğrenildi.

Son Güncelleme: 06.03.2016 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.