Diyarbakır Sur'da terörün korkunç yüzü

PKK'lı teröristlerin günlerdir savaş havası estirdiği Sur'da sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından evlerini delik deşik gören vatandaşlar dehşete düştü. Yüzlerce ev oturulamaz halde.

11 Aralık 2015 Cuma 13:49
Diyarbakır Sur'da terörün korkunç yüzü






Diyarbakır Sur'da terörün korkunç yüzü

Terör örgütü yandaşlarının iç savaş çıkartama çalıştığı Diyarbakır Sur'da sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından, günlerdir yaşanan çatışmaların korkunç yüzü ortaya çıktı.

Yüzlerce bina delik deşik, altyapı ağır hasar almış durumda. Vatandaşlara ait onlarca araç yakılmış, kurşunlanmış. Çok sayıda tarihi bina ve cami bombalanmış ya da kurşunlanmış.

Diyarbakır Son dakika, CANSIZ MANKENLER KULLANMIŞLAR

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, sokağa çıkma yasağının kaldırılması ile birlikte çatışmaların izleri de ortaya çıktı. En dikkat çeken görüntü ise YDG-H üyeleri tarafından kurulan barikatların arkasına bırakılan giydirilmiş cansız manken oldu.

Diyarbakın'da son durum

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, 2 Aralık’ta başlayan sokağa çıkma yasağı dün akşam saatlerinde sona erdi. Esnaf, sokağa çıkma yasağının kalkmasına rağmen kepenk açmazken, güvenlik güçleri de ilçe giriş çıkışlarına kurdukları noktalarda vatandaşları üst aramasından geçirdi.

Çatışmaların yoğun yaşandığı ilçede, birçok ev, ibadethane ve okul zarar görürken, en dikkat çeken görüntü de üzerinde sarı, kırmızı yeşil flama bulunan ve barikat arkasına yerleştirilen cansız manken oldu. Kıyafet giydirilerek barikatın arkasına mevzilendirilen cansız mankene, çok sayıda kurşun isabet ettiği görüldü.

İlçe genelinde tedirginlik sürerken, vatandaşlar da evlerini taşımaya başladı.

Son Güncelleme: 11.12.2015 13:57
Anahtar Kelimeler:
Diyarbakır Son Dakika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.