Diyarbakır'da son durum; Sur'da roket eve isabet etti, yaralılar var

Diyarbakır'da son durum; Sur'da devam eden operasyonlar sırasında içinde sivillerin bulunduğu eve roket isabet etti. Patlamalar sonrası evde yaralıların olduğu haber veriliyor.

03 Ocak 2016 Pazar 14:38
Diyarbakır'da son durum; Sur'da roket eve isabet etti, yaralılar var






Diyarbakır'da son durum; Sur'da roket eve isabet etti, yaralılar var

Diyarbakır'da son durum, Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların haftalardır sürdüğü Diyarbakır Sur ilcesinde bir eve roket isabet etti. Sokağa çıkma yasağı uygulanan Diyarbakır'ın Sur ilçesinde roket isabet eden evde peş peşe patlama sesleri yükseldi. Patlamalar sonrdası yaralananlar olurken, can aybından endişe ediliyor.

6 MAHALLEDE YASAK SÜRÜYOR

Diyarbakır'ın 6 mahallesinde sokağa çıkma yasağı uygulanan merkez Sur İlçesi'nde bir eve roket mermisi isabet etti. Yaralılar olduğu belirtilirken, bölgeye ambulans sevk edildi.
Olay saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Operasyonların olduğu yerlerden yer yer silah ve patlama sesleri gelirken, İskender Paşa mahallesi Büyük Postane arkasında bulunan Küçük Aktarlı sokakta bir eve roket mermisi isabet etti.

Roket mermisinin patlaması sonucu yaralılar olduğu belirtilirken, bölgeye ambulanslar sevk edildi.

DÜN 11 KİŞİ YARALANMIŞTI

Bu arada Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde PKK'lıların tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı bugün uzaktan kumanda ile infilak ettirerek düzenlediği saldırıda 3 askerin yaralanmasının ardından çatışmalar devam etti.
Sur'un değişik bölgelerinde PKK'lıların tuzakladığı patlayıcıları infilak ettirmesiyle meydana gelen patlamalarda 8 asker daha yaralandı. Şarapnel parçalarının isabet etmesi nedeniyle yaralanan askerin durumlarının hafif olduğu öğrenildi. Bugün yaralanan toplam 11 askerin tedavileri Diyarbakır Asker Hastanesi'nde sürüyor. İlçeden silah ve patlama sesleri de gün boyu duyuldu.




Son Güncelleme: 03.01.2016 14:41
Anahtar Kelimeler:
PKKOperasyonSur Roket
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.