Dizi senaryosu genç kadını 7 polis gözaltına aldı

İktidar karşıtı muhalif gazetecilere yönelik operasyonlarda gözaltılar sürüyor. 1'i kadın 7 polisin eşliğinde Tek Türkiye dizisinin asistan senaristi Elif Yılmaz gözaltına alınarak sağlık kontrolünden geçirildi.

14 Aralık 2014 Pazar 12:16
Dizi senaryosu genç kadını 7 polis gözaltına aldı






Dizi senaryosu genç kadını 7 polis gözaltına aldı

İktidar karşıtı muhalif gazetecilere yönelik operasyonlarda gözaltılar sürüyor.  1'i kadın 7 polisin eşliğinde Tek Türkiye dizisinin asistan senaristi Elif Yılmaz gözaltına alınarak sağlık kontrolünden geçirildi.


17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasını unutturmak için yıldönümünde medya kuruluşlarına baskın düzenlendi. Düzenlenen medya darbesi operasonu kapsamında dizilerin yapımcıların ve senaristlerinin olması dikkat çekti. Gözaltına alınan isimlerden biri de 4 yıl önce yayınlanan Tek Türkiye dizisinin asistan senaristi Elif Yılmaz.

Sağlık kontrolü için hastaneye getirilen Elif Yılmaz'a 1'i kadın 7 polisin eşlik ettiği görüldü. Yılmaz hastane çıkışı kendine yöneltilen soruları cevapsız bıraktı.
Son Güncelleme: 14.12.2014 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.