El Cezire yöneticisine Aksaray'da garson dayağı

El Cezire kanalının üst düzey yöneticisi, oğlu, eşi ve emlak yatırımcısı kardeşiyle Aksaray'da garsonların odunlu saldırısına uğradı

05 Eylül 2014 Cuma 11:30
El Cezire yöneticisine Aksaray'da garson dayağı






El Cezire yöneticisine Aksaray'da garson dayağı


Dünyanın en zengin işadamlarından biri olarak tanınan Thani (Sheikh Hamad bin Thamer al-Thani) tarafında kurulan haber kanalı El Cezire yöneticileri İstanbul Aksaray'da saldırıya uğradı. Kanalın üst düzey yöneticilerinden Abdulla El Neccar ailecek yemek için gittikleri kebapçıda garsonların odunlu saldırısına uğradı.

EMLAK YATIRIMCISI KARDEŞİ, OĞLU VE EŞİ ÖNÜNDE SALDIRI

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Katar’da yaşayan ve El Cezire televizyonunun üst düzey yöneticilerinden olan Abdulla El Neccar (52), eşi, oğlu ve emlak yatırımcısı kardeşi Abdulrahman El Neccar, iş ve turistik amaçla geldikleri İstanbul’da, cuma günü Aksaray’daki bir kebapçıya gittiler. Sokaktaki masalara oturan aile yemek yerken, garsonlardan biri, sokağa su serpmeye başladı. Suyun bir kısmı El Neccar’ın eşinin üzerine geldi. İddiaya göre El Neccar’ın uyarısına rağmen garson su serpmeyi sürdürdü. Bunun üzerine El Neccar’la garson arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü.

SOPAYA KARŞI TABURE

Kebapçıdaki 5 garson, El Neccar, oğlu ve kardeşine tekme, Tokat ve sopalarla saldırdı. El Neccar Ailesi de, sopalara karşı kendilerini oturdukları taburelerle korumaya çalıştı. Kavgada El Neccar’ın oğlu Abdulrahman kolundan, aynı ismi taşıyan kardeşi başından yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. 5 garson tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.
Son Güncelleme: 05.09.2014 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.