Elazığspor´lu eski futbolcudan Hedefspor´a transfer desteği

13 Aralık 2012 Perşembe 12:52
Elazığspor´lu eski futbolcudan Hedefspor´a transfer desteği






ELAZIĞ (CİHAN)- Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi 6. Grupta mücadele eden Elazığ Hedefspor´a transfer desteği. Sanica Boru Elazığspor ve Fırat Üniversitesi eski futbolcularından Sebahattin Bakır, kırmızı-beyazlı kulübün devre arasında kadrosuna katacağı bir futbolcunun transfer ücretini karşılayacak.

1996-1998 yılları arasında Fırat Üniversitesi'nde forma giyen, daha sonra gösterdiği performansla Elazığspor´a transfer olan ve 1999-2000 yıllarında ise bordo-beyazlı formayı giyen Sebahattin Bakır, şu sıralar İstanbul 1. Amatör Küme takımlarından Gaziosmanpaşa Venüsspor kulübünün başkanlığını yapıyor.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Elazığ Hedefspor Kulübü İdari İşler Sorumlusu Fatih Ahmet Çakar, yapılan bu jestten dolayı çok memnun oldukların belirterek, Elazığspor tarihinde önemli bir yeri olan Sebahattin Bakır´a verdiği bu destekten dolayı teşekkür ederiz. Bu tür davranışlar gerçekten örnek teşkil etmeli. dedi.

Ocak ayında takımda revizyona gideceğini de belirten Çakar, Transfer döneminde önemli isimleri kadromuza katmak istiyoruz. Çalışmalarımıza şimdiden başladık. İzlediğimiz ve takip ettiğimiz oyuncular var. Yakaladığımız bu çıkışı devam ettirmek için transferin mutlaka şart olduğunu düşünüyoruz. ifadelerini kullandı.

Elazığspor ve Fırat Üniversitesi eski futbolcusu Sebahattin Bakır ise Memleketimde bir bayan futbol takımının olması gerçekten beni çok mutlu etti. Geçmişte ben bu şehrin iki güzide kulübü olan Elazığspor ve Fırat Üniversitesi takımlarında forma giydim. Şimdi ise İstanbul´da 1. Amatör Küme'de boy gösteren Gaziosmanpaşa Venüsspor kulübünde başkanlık yapmaktayım. diyerek şöyle devam etti:

Yani futboldan kopmadım. Elazığ Hedefspor Bayan Futbol Takımı'mızın gruplarında namağlup gidişatları beni gerçekten ayrıca mutlu ediyor. Bizlerde elimizden geldiği kadar destek olmak istiyoruz. Bundan dolayı devre arasında Hedefspor´un gerçekleştireceği bir transferin ücretlerini şahsım olarak karşılayacağım.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.