Erdoğan, 45 dakika Barzani ile görüştü

Başbakan Erdoğan, IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani ve beraberindeki heyetle 45 dakika görüştü.

26 Haziran 2014 Perşembe 10:45
Erdoğan, 45 dakika Barzani ile görüştü






Erdoğan, 45 dakika Barzani ile görüştü
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani ve beraberindeki heyetle görüşmesi sona erdi. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da Barzani ile görüştü.

Başbakanlık Resmi Konutu'nda basına kapalı gerçekleşen kabul 1 saat 5 dakika sürdü. Kabulde Türkiye tarafında Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan, Başbakanlık Müsteşar Yardımcısı İbrahim Kalın, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, IKBY tarafında ise de Başbakan Yardımcısı Kubat Talabani hazır bulundu.

Başbakan Erdoğan, kabulün ardından Milli Güvenlik Kurulu'na katılacak bakanlarla bir araya geldi.

DIŞİŞLERİ BAKANI DAVUTOĞLU, BARZANİ İLE GÖRÜŞTÜ
DIŞİŞLERİ Bakanı Ahmet Davutoğlu, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani ile görüştü. Görüşmeye, IKBY Başbakan Yardımcısı Kubat Talabani, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Dışişleri Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu da katıldı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.