Erken seçim yapılacak mı? YSK hayır diyemedi

YSK seçimlerde kullanılan tercih mühürleri için Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla ihaleye çıktı, erken seçim tartışmaları başladı...

06 Mayıs 2016 Cuma 14:04
Erken seçim yapılacak mı? YSK hayır diyemedi






Erken seçim yapılacak mı? YSK hayır diyemedi

AK Parti ve MHP'deki kurultay süreci devam ederken YSK'nın 450 bin adet tercih mühürü ihalesine çıkması 'Erken seçim' tartışmalarını başlattı. Siyasi partiler bu konuda suskunluğunu korurken DMO'dan istenilen 450 bin adetlik tercih kaşesi sipariş talebi 5 mayısta ihaleye çıkmış.

YSK: STOK SEVİYESİ İÇİN RUTİN İŞLEM

Devlet Malzeme Ofisi'nin açtığı tercih kaşesiihalesi de sosyal medyada erken seçim olacak iddialarının ortaya çıkmasına neden oldu.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), erken seçim iddialarıyla ilgili "450 bin mühür alımı erken seçime işaret etmiyor" dedi.Kurul'dan yapılan açıklamada daha önce kullanılan kaşelerin önemli kısmının hasar gördüğünü, bu ihalenin stokları belli seviyede tutmak için rutin uygulama olduğu belirtildi.

450 BİN ADET SATIN ALINACAK

YSK, 450 bin adet tercih kaşesi almak için Devlet Malzeme Ofisi'ne başvuru yapmıştı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.