Fuat Çapa: Genç oyuncularımı kutlarım

29 Kasım 2012 Perşembe 18:41
Fuat Çapa: Genç oyuncularımı kutlarım






ANKARA (CİHAN)- Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, tur atlamaları kadar görev verdiği genç oyuncuların gösterdiği iyi performansında çok önemli olduğunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşması Gençlerbirliği-Bandırmaspor maçı sonrası düzenlene basın toplantısında teknik direktörler ve futbolcular açıklamada bulundu. Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, görev erdiği genç oyuncuların performasının kendisini mutlu ettiğini belirterek, şunları söyledi:

Maçta galip gelmek kadar 5 genç arkadaşımızın gösterdiği performans bizi gelecek adına umutlandırdı. Kupada her maçı çok ciddiye almak gerekli. O açıdan bu tür karşılaşmalarda ilk 30 dakikada skoru elde etmek gerekiyor. Karşılaşma istediğimiz gibi geçti. Çok rahat bir 60 dakika oynadık.

Gençlerbirliği oyuncuları Yusuf Emre ile Tayfur ise, maçın tümünde iyi oynadıklarını ve bunu skora yansıttıklarını vurgulayarak, kupada gidebildikleri yere kadar gitmek ve final oynamak istediklerini söylediler.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı da, Ankara'ya bir üst turu hedefleyerek geldiklerini vurgulayarak, Buraya gelmeden önce Bandırma'da 5 oyuncumuzu bıraktık. Pazar günü zorlu bir müsabaka oynadık. Gençlerbirliği'nin ne kadar iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Bu ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden bir tanesi. Ama biz buraya bir üst turu hedefleyerek geldik. Daha kontrollü oynamamız gerekirdi ama erken yediğimiz goller ve bireysel hatadan yediğimiz goller oyuncuların demoralize oldu.Bizim için önemli olan lig. Pazar günü oynayacağımız Ünyespor maçını kazanarak, ligde yolumuza devam etmek istiyoruz. şeklinde konuştu.

Bandırmasporlu oyuncular Ali Serin ve Celal ise maçla ilgili ellerinden gelen yapmak için Ankara'ya geldiklerini hedeflerinin ligde şampiyon olmak olduğunu bunu başarmak için çalışacaklarını belirttiler.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.