Gemlik Belediyesi´ne 12 araç alındı

15 Aralık 2012 Cumartesi 17:17
Gemlik Belediyesi´ne 12 araç alındı






BURSA (CİHAN)- Bursa Gemlik Belediyesi'nin aldığı 12 araç düzenlenen törenle hizmete girdi.

İskele Meydanı Festival alanında düzenlenen törende konuşan Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz, bir milyon 951 bin 606 liraya mal olan araçların hayırlı olması temennisinde bulundu. Önceki belediyenin araç bakım tamir ve onarım adı altında 2 milyon lirayı boşa harcadığını savunan Yılmaz, kendi dönemlerinde yetim ve dulların hakkı olan vergileri yerinde ve halka hizmet olarak döndürdüklerini söyledi.
21 aylık çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Vekili Yılmaz, şunları söyledi: 21 ay önce göreve geldiğimizde 6 milyon lira borç, kasada da 41 bin lira para vardı. Bütün borçları ödedik. Bugün geldiğimiz noktada yatırım ve hizmetlerimiz devam ederken, bir milyon 951 bin 606 liraya da bu 12 aracı halkımızın hizmetine açıyoruz.

Halktan, yetimden, duldan alınan vergilerin kendi dönemlerinde hizmete dönüştüğünü ifade eden Yılmaz, Bu yatırımları çok daha ileriye götüreceğiz. Bundan kimse şüphe etmesin. Biz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi 24 saat milletimizin, halkımızın hizmetindeyiz. Yine Başbakanımızın dediği gibi, bu makamlar yan gelip yatma yeri değildir. Bizler 24 saat hizmet adına buradayız. Bu hizmetleri Gemlik için, halkımız için yapıyoruz. Çalışınca oluyor. İşte eserlerimiz. diye konuştu.

Gemlik Emniyet Müdürlüğü'ne alınan minibüs ve motosikletin de anahtar ve belgelerini Emniyet Müdürü Kenan Kerdiğe'ye teslim eden Refik Yılmaz, hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Yapılan dualarla araçlar hizmete sunulurken, davetlilere de etli pilav ve ayran ikram edildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.