Gençler, boş zamanlarını spor ve kültürel etkinliklerle değerlendiriyor

18 Ekim 2012 Perşembe 17:26
Gençler, boş zamanlarını spor ve kültürel etkinliklerle değerlendiriyor






KÜTAHYA (CİHAN)- Kütahya'da okul çağındaki çocukların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla kurulan Genç Fidanlar İzcilik ve Gençlik Spor Kulübü Derneği (GFİD) faaliyetlerine başladı.

GFİD Başkanı İbrahim Keser, yaptığı açıklamada, okul çağındaki gençlerin eğitimlerine destek vermek ve okul dışındaki boş zamanlarını faydalı faaliyetlerle değerlendirmek istediklerini belirtti. İlk, ortaöğretim ve lise düzeyinde eğitim gören gençlerin okul dışındaki boş vakitlerini sportif faaliyetlerin yanı sıra sanatsal, etüt dersleri ve dini eğitim ile doldurmak istediklerini kaydeden Keser, Keser, Derneğimizin öncelikli amacı topluma yararlı, faydalı gençler yetiştirme ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Gençlerimize okul sonrasındaki serbest zamanlarını kendi ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda zaman geçirmelerini sağlamak istiyoruz. dedi.

Dernek olarak eğitsel, sosyal, kültürel alanların dışında dini eğitimler de verdiklerini belirten Keser, Sanatsal ve sportif faaliyetlere gençlerimizi yönlendirerek bilgi ve becerilerini artırmak projeler geliştirerek bu projeler aracılığıyla gençler arasında iletişimi sağlamak istiyoruz. İlk, ortaöğretim ve lise düzeyindeki gençlerimize dernek binamızda izcilik ve sportif faaliyetlerin yanı sıra etüt dersleri ile Kuran-ı Kerim eğitimi de veriyoruz. diye konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.