Gölbaşı Belediyesi, öğrencileri SBS'ye hazırlıyor

20 Kasım 2012 Salı 11:35
Gölbaşı Belediyesi, öğrencileri SBS'ye hazırlıyor






ANKARA (CİHAN)- Gölbaşı Belediyesi, öğrenciler için 'İlköğretim ve SBS Ders Çalışma Kampı' düzenliyor. Kursa bugüne kadar 800'ün üzerinde öğrenci kayıt yaptırdı.

Gölbaşılı öğrencilerin, Muhsin Yazıcıoğlu Gençlik ve Spor Merkezi'nde uzman öğretmenler gözetiminde okul derslerine çalışmalarına ve SBS'ye hazırlanmalarına imkan sağlayacak olan kampa, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri kabul ediliyor. Kampta Türkçe, matematik, fen ve teknoloji, sosyal bilgiler ile İngilizce ders çalışmalarına destek olunacak. Kampta tüm öğrencilere Seviye Tespit Sınavı uygulandı. Alınan sonuçlarda göre kursiyer öğrencilerin sınıfları belirlenecek ve 24 Kasım Cumartesi günü itibariyle derslere başlanacak. Belediye, ulaşım imkanı olmayan öğrenciler için de ücretsiz servis tahsis etti.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, ders çalışma kampının, özellikle evde çalışma ortamı bulamayan ve çeşitli nedenlerle dershaneye gidemeyen öğrenciler için çok önemli bir imkan olduğunu belirtti. Başkan Odabaşı, İlçemizde bir çok alanda olduğu gibi eğitim ve kültür alanında da önemli çalışmalar yapıyoruz. Eğitim kenti olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Gölbaşı'mızda vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel gelişimleri, meslek edinebilmeleri, yeteneklerini geliştirebilmeleri ve zamanlarını faydalı uğraşlarla değerlendirebilmeleri için çeşitli kurs ve etkinlikler düzenledik. Bu hizmetlerimizden birisi olan İlköğretim ve SBS Ders Çalışma Kampı etkinliği ile de, öğrencilerimizin uzman öğretmenler nezaretinde, belli bir program dahilinde derslerine çalışabilmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Okulda ya da dershanede öğrendikleri dersleri tekrar ederek, anlayamadıkları hususları kampımızdaki öğretmenlerine sormalarını, çözemedikleri sorularda yardım almalarını, çok sayıda soru çözme imkanı bulmalarını ve bu sayede derslerdeki başarılarını artırmalarını istiyoruz. Kampımız sadece ders çalışma ortamı olarak hazırlandı. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.