Gül, 30 Ağustos törenlerine katılamayacak

28 Ağustos 2012 Salı 13:22
Gül, 30 Ağustos törenlerine katılamayacak






Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğü, kulağındaki rahatsızlık sebebiyle bir süredir Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 30 Ağustos tören ve kutlamalarına katılmaması tavsiye edildiğini bildirdi.    
  Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, kulağındaki rahatsızlık sebebiyle bir süredir Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün sağlık durumuna ilişkin yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:   
  "Sayın Cumhurbaşkanımızın hastanemizde devam eden tedavisine ilişkin olarak, 27 Ağustos günü akşam saatlerinde farklı hastanelerden akademisyenlerin katılımıyla bir heyet toplantısı düzenlenmiştir. Toplantıda, Sayın Cumhurbaşkanımızın son sağlık durumu değerlendirilmiş ve klinik olarak önemli ölçüde iyileştiği görülmüştür. Bu sürecin devamı için halen uygulanmakta olan yoğun ilaç tedavisinin hastanemizde 5 gün daha sürmesi kararlaştırılmış, Sayın Cumhurbaşkanımızın günlük aktivitelerine sınırlı olarak devam etmesi, bununla birlikte 2 gün sonra yapılacak 30 Ağustos tören ve kutlamalarına katılmaması tavsiye edilmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın tedavisinin izlemi sürecektir."   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.