Hikmet Karaman: Kaybedeceğimiz bir maç değildi

11 Aralık 2012 Salı 18:54
Hikmet Karaman: Kaybedeceğimiz bir maç değildi






GAZİANTEP (CİHAN)- Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenen Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 10 kişi oynamalarına karşın iyi mücadele ettiklerini kaydetti.

Yedikleri golün tartışılır olduğunu belirten Hikmet Karaman, Ağır bir zemin üzerinde hem fiziksel olarak, hem de 16 gün içinde 4'ncü maçımıza çıktık. İyi de mücadele ettik. Ta ki gol gelene kadar. Yediğimiz gol tartışılır. Ben ağır çekimde defalarca seyrettim. Kırmızı kart gördük. Ağır bir sahada oyuncularımız iyi mücadele etti. 10 kişi kalmasaydık kaybedeceğimiz bir maç değildi. Ama kupadan elendik. İki tane fire verdik. Nihayetinde elendik. Ortada bir mücadele, futbolcularımızın bir alın teri var. İnşallah başta yan hakem olmak üzere bundan bir ders çıkarırlar. dedi.

Gaziantepspor futbolcusu Şenol Can ise alınan mağlubiyetle kendilerine yazık olduğunu ifade etti. Can, Bu kadar emek sarf ettik. Buradaki taraftarımıza tur hediye etmek istiyorduk, ama olmadı. Şimdi önümüzde sadece lig kaldı. Gaziantepspor'u ligde inşallah istediği yerlere getireceğiz. diye konuştu.

Kaptan Serdar Kurtuluş da 120 dakikanın kendileri için çok zor geçtiğini, 10 kişi kaldıktan sonra maçın daha da zorlandığını dile getirdi. Kurtuluş, 10 kişi kaldıktan sonra sürekli defans yapmak zorunda kaldık. Sivas öne geçtikten sonra 1-1 de yapabilirdik. Ama sonrasında kapandık, sürekli bir baskı yedik. Turu geçmek istiyorduk, olmadı. 11'e 11 oynansa ben bu maçta yeneceğimize inanıyordum. Maça çok iyi başlamıştık. 3 gün sonra Elazığspor ile lig maçımız var. Zorlu bir maç olacak. şeklinde konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.