İşçi grevine polis müdühalesi

Dünya'nın en büyük çuval fabrikası Greif'te işçiler düşük maaşını alınca greve gitti. Polis fabrikayı bastı. Eylem halen sürüyor

10 Nisan 2014 Perşembe 08:14
İşçi grevine polis müdühalesi






İşçi grevine polis müdühalesi

Sıkıyönetim dönemlerinde bile pek görülmeyen bir uyğulama bugün İstanbul'da yaşandı. Dünyanın en büyük çuval fabrikası olarak bilinen Greif'te Grev hakkını kullanan işçilere polis operasyon düzenyledi. 2 aydır süren grev için polisin neden operasyon yaptığı ise açıklanmadı. HADIMKÖY'de bir çuval fabrikasında üretimi durdurarak, yaklaşık 2 aydır eylem yapan Greif işçilerine, Çevik Kuvvet ekipleri sabah erken saatlerde müdahalede bulundu. Müdahale sonrası çok sayıda işçinin gözaltına alındığı öğrenildi. Fabrikanın çatısında bir grup işçi eylemlerine devam ederken, Çevik Kuvvet polislerinin de fabrika önünde bekleyişi sürüyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.